Tottenham ja West Ham päätyivät neutraalin katsojan kannalta hyvin vihdyttävään kamppailuun sunnuntaina.

Spurs johti ottelua jo 3-0, mutta Hammers kiri viimeisen kymmenen minuutin aikana tasoihin. Tasoitusmaalin viimeisteli Manuel Lanzini, jonka kaukolaukaus upposi aivan yläkulmaan. Voit katsoa maalin tästä.

Pelin jälkeen Tottenhamin manageri José Mourinho harmitteli, ettei Spurs kyennyt tappamaan peliä. West Hamin nousua hän kuvasi onnekkaaksi.

– Ottelu oli hallussamme. Harry Kanella oli tilaisuus iskeä ottelun neljäs, mutta hän osui tolppaan. Gareth Balella oli sauma tappaa peli… tällaista jalkapallo on, Mourinho sanoi Sky Sportsille.

– He tekivät ensimmäisen maalinsa, vaikka me kontrolloimme ottelua. Ehkä heidän itseluottamuksensa sai siitä nostetta. Minun kaverini eivät pystyneet käsittelemään sitä psykologisesti. Ja sitten parin viimeisen sekunnin aikana me menetimme kaksi pistettä, Mourinho sanoi Sky Sportsille.

Mourinho myös antoi näkemyksensä West Hamin Tomáš Součekista. Mourinho näkee keskikenttämiehessä paljon samaa kuin eräässä kulttipelaajassa.

David [Moyes, West Hamin manageri] on löytänyt Součekista itselleen uuden [Marouane] Fellainin.

25-vuotias Souček siirtyi West Hamiin viime kesänä. Hän on pelannut kaikki joukkueen valioliigaottelut alusta loppuun. Ottelua kohden Souček on voittanut keskimäärin 5,8 pääpalloa, mikä on joukkueen selvästi korkein lukema. Souček on myös laukonut keskimäärin 2,8 kertaa ja rikkonut 3,2 kertaa ottelua kohden.