Jürgen Kloppilla ei ollut innokkuutta vastata hölmöihin kysymyksiin Liverpoolin pressitilaisuudessa ennen keskiviikkoillan Mestarien liiga -kamppailua Ajaxia vastaan.

Liverpool lähtee illan vierasotteluun siipirikkoisena, sillä joukkueen miehistöstä puuttuvat viime viikonloppuna loukkaantuneet avainpelaajat Virgil van Dijk ja Thiago Alcântara.

Van Dijk määrättiin sunnuntaina polvileikkaukseen, eikä häntä todennäköisesti nähdä Liverpoolin alakerrassa 7-8 kuukauteen. Thiago kärsii vastaavasti polvivammasta, jonka vakavuudesta ei kuitenkaan ole vielä täyttä varmuutta.

Ajax-ottelun alla eräs toimittaja arvuutteli Kloppilta, onko Liverpoolilla mahdollisuuksia yltää Amsterdamissa voittoon kyseisen kaksikon poissaolosta huolimatta. Saksalaisluotsi ei kysymyksestä vakuuttunut.

LUE MYÖS: Ennakkopaketti Mestarien liigan kamppailuun Ajax – Liverpool: Poissaolijat, mistä näet pelin, arvioidut avaukset ja valmentajien kommentit

– Hyvää iltaa, aloitti toimittaja.

– Huomisesta (keskiviikon) ottelusta sinun keskikentältäsi puuttuu Thiagon tuoma luovuus ja syöttötarkkuus. Puolustuksesta sinulta puolestaan puuttuu maailman parhaimmaksi toppariksi kuvailemasi Virgil van Dijk ja hänen lujuus sekä vaara ilmatiloissa.

[readmore from=Virgil-van-Dijk]

– Nyt pelaatte kompaktia ja nopeaa Ajaxia vastaan. Luuletko, että teillä on mitään mahdollisuutta voittoon ilman Thiagoa ja van Dijkia?

Klopp huokaisi toimittajan pitkän puheenvuoron jälkeen, antoi kysymykseen hyvin sarkastisen vastauksen ja ilmaisi turhautumisensa tilanteeseen kyseenalaistamalla toimittajan ammattipätevyyttä.

– Ei ole… Voi hyvä luoja, Klopp vastasi häkeltyneenä.

– Me aiomme silti yrittää, me aiomme silti yrittää [voittaa]. En ole varma, oletko edes toimittaja, vai tulitko tänne ihan tyhjästä?

Jos allaoleva video ei näy, klikkaa tästä.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
'Oh my God...are you a journalist?' 🤦‍♂️

Jurgen Klopp had no time for silly questions ahead of #LFC's #UCL clash with Ajax! 😂

Liverpoolin kokoonpanosta ovat sivussa myös keskuspuolustaja Joël Matip, maalivahti Alisson Becker sekä keskikenttäpelaaja Alex Oxlade-Chamberlain. Ottelu Ajaxin ja Liverpoolin välillä alkaa kello 22:00 Suomen aikaa.