Manchester Unitedilla on edelleen pyrkimyksenä hankkia kolme pelaajaa, vaikka kesän siirtomarkkinoiden ympärillä leijuu suuria kysymysmerkkejä. Asiasta kertoo paikallislehti Manchester Evening News.

Lehden mukaan United laati listan haluamistaan pelaajista tammikuussa ja jo helmikuussa seura alkoi neuvotella Aston Villan keskikenttäpelaajan Jack Grealishin hankkimisesta.

Birminghamin nuori keskikenttäpelaaja Jude Bellingham puolestaan vieraili Unitedin harjoituskeskuksessa maaliskuussa, ja Old Traffordilla uskotaan, että myös Borussia Dortmundin laituri Jadon Sancho saadaan naarattua seuraan.

[readmore from=Manchester-United]

Manchester Evening Newsin mukaan Unitedissa uskotaan, että edellä mainitut pelaajat ovat saatavilla tämän kalenterivuoden aikana koronakriisistä huolimatta. Tilanteen uskotaan vaikuttavan dramaattisesti jalkapalloseurojen talouteen ja pelaajamarkkinoihin.

Bellingham, 16, voi allekirjoittaa ammattilaissopimuksen vasta kesäkuussa täytettyään 17 vuotta. Mikäli hän ei tee sopimusta Birminghamin kanssa, United voisi napata huippulupauksen riveihinsä maksamalla kompensaatiosumman.

Dortmundin toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke myönsi maaliskuussa, että Sancho saatetaan myydä jo tämän vuoden aikana. United oli jo viime vuonna kiinnostunut Englannin maajoukkuepelaajasta, jonka siirtoarvo putoaa sitä mukaa, mitä lähempänä sopimuskauden päättyminen on.