Manchester United tarrasi torstaina kaksin käsin Eurooppa-liigan välieräpaikkaan hakemalla 2-0-vierasvoiton Granadasta.

Unitedin avausmaali nähtiin puolen tunnin kohdalla, kun Victor Linfelöfin upea pystysyöttö vapautti Marcus Rashfordin läpiajoon. Puolikuntoisena pelaava englantilaishyökkääjä käytti paikkansa hyödykseen ja sijoitti pallon varmasti maaliin.

Toista maalia saatiin odottaa aina ottelun viimeisellä minuutille asti. Bruno Fernandes sai rangaistusalueella nyrkistä päähän ja pallo vietiin 11 metriin. Portugalilaistähden rangaistuspotku ei ollut tällä kertaa totutun laadukas, mutta pallo upposi Granada-vahti Rui Silvan kautta maaliverkon perukoille.

Voitosta huolimatta Manchester United pelasi ottelussa heikosti. Yksikään pelaaja ei loistanut ja harva pelasi edes tasollaan. Manchesterilaisten onneksi vastustaja ei ollut laadukkaimmasta päästä.

United-legenda Paul Scholes antoi Ole Gunnar Solskjærin luotsaamalle miehistölle ottelun jälkeen satikutia. Ex-keskikenttäpelaajan mukaan United ei ole tällä hetkellä ”loistava joukkue”.

– Mielestäni Manchester United ei ole loistava jalkapallojoukkue, Scholes sanoi BT Sportille.

– Mutta heillä on yksilöitä, jotka voittavat seuralle otteluita.

– Mielestäni tätä joukkuetta ei ole kudottu yhteen ja he luottavat voimakkaasti Bruno Fernandesiin.

Scholes myös muistutti, että hänen pelivuosien aikana United oli yhtenäinen joukkue.

– Olimme loistava joukkue. Meillä ei ollut paljon erottuvia yksilöitä, toki olihan meillä tietysti Cristiano Ronaldo ja Ryan Giggs, mutta pelasimme myös joukkueena, Scholes kertoi.

LUE MYÖS: