Manchester Unitedin ja Liverpoolin välinen valioliigaottelu saatiin lopulta pelattua torstai-iltana.

Peliä oli jouduttu siirtämään Unitedin kannattajien protestoinnin vuoksi. Protesteilta ei tälläkään kertaa vältytty, mutta nyt joukkueet ja virkavalta olivat osanneet varautua tilanteeseen.

United saapui Old Traffordille jo peräti seitsemän tuntia ennen pelin alkamista eli paikallista aikaa puolen päivän jälkeen. Manageri Ole Gunnar Solskjær myönsi ottelun jälkeen, että valmistautuminen oli hieman haastavaa.

– Se oli pelkkää keskittymistä peliin siinä vaiheessa, kun tulimme stadionille. Mutta on se vähän eri juttu tulla puolen päivän jälkeen stadionille, jos peli alkaa vasta kahdeksan maissa [toim. huom. Suomen aikaa 22.15] illalla. Se on pitkä valmistautumisaika, mutta mielestäni pelaajat hoitivat sen hyvin, Solskjær sanoi lehdistölle.

– Totta kai se häiritsi meitä vähän. Eihän se paras mahdollinen valmistautumistapa ollut, mutta se kanssa nyt oli vain elettävä.

Liverpool voitti ottelun maalein 4-2.

– He ansaitsivat voittonsa. Me päästimme maaleja ratkaisevilla hetkillä, Solskjær sanoi.

Jännittynein tunnelmin odotetaan ensi tiistaita, sillä silloin Old Traffordille päästetään jonkin verran yleisöä paikalle Unitedin ja Fulhamin väliseen otteluun.

– Toivottavasti silloin ilmapiiri on hyvä. Olemme odottaneet tätä kauan [että kannattajat pääsevät stadionille].

Lue myös