Cristiano Ronaldon paluu Manchester Unitediin on saanut dominoita hieman liikkeelle.

Ronaldo on pelaaja, jonka voidaan odottaa pelaavan lähes jokaisessa ottelussa. Se tarkoittaa peliajan kutistumista jollekulle toiselle.

Yksi häviäjistä on Jesse Lingard, jolla oli jo ennen Ronaldoa vaikeuksia mahtua pelaamaan. Viime kevään Lingard pelasi lainalla West Hamissa – ja pelasikin hyvin. Nyt mies on jälleen Man Unitedissa, eikä vastuuta ole luvassa.

Ei siis ihme, että Lingard on kieltäytynyt Unitedin tekemästä jatkosopimustarjouksesta. Asiasta uutisoi The Times. Lingardin nykyinen sopimus umpeutuu kuluvan kauden jälkeen.

Timesin mukaan Lingard olisi halunnut lähteä Unitedista kesällä ja peräti kuusi valioliigaseuraa oli miehen kintereillä. Man United ei kuitenkaan suostunut myymään hyökkäyspään pelaajaa.

Lingardin suurena tavoitteena on mahtua Englannin joukkueeseen Qatarin MM-kisoihin, jotka pelataan loppuvuodesta 2022. Lingard ei ollut mukana EM-joukkueessa, mutta Gareth Southgate valitsi hänet syyskuun MM-karsintapeleihin. Kilpailutilanne englantilaisten keskuudessa on niin kova, että peliaikaa pitäisi tällä kaudella tulla, mikäli Lingard mielii pitää paikkansa maajoukkueessa.

LUE MYÖS