Mesut Özilin on tulkittu piikitelleen Arsenal-manageri Mikel Artetalle, joka jätti hänet hiljattain pois tämän kauden Eurooppa-liiga- ja Valioliiga-miehistöstä, onnitellessaan Arsène Wengeriä hänen 71-vuotissyntymäpäivänsä johdosta torstai-iltana.

Keskiviikkona Özil syytti Arsenalia uskottomuudesta jäätyään virallisesti Artetan suunnitelmien ulkopuolelle. Hän ei kuitenkaan jakanut suoraa mielipidettä espanjalaismanagerista, joka puolestaan otti täyden vastuun Özilin kohtalosta samana iltana.

Torstaina 32-vuotias saksalaistaituri osoitti kunnioitusta Wengeriä kohtaan, joka oli aina ”kunnioittava, reilu ja rehellinen”. Rivien välistä voinee lukea, mitä mieltä Özil on hänen nykyisestä valmentajastaan.

– Hyvää syntymäpäivää, pomo! Kiitos kaikesta luotosta ja kannustuksesta, jota minulle annoit siitä päivästä lähtien kun saavuin Arsenaliin, Özil kirjoitti Instagram-julkaisuunsa.

– Olet epäilemättä yksi Valioliigan historian parhaista managereista – olit aina kunnioittava, reilu ja rehellinen. Toivon sinulle kaikkea parasta!

Jos allaoleva upotus ei näy, klikkaa tästä.

Arsenal avaa Eurooppa-liiga-kautensa torstaina Rapid Wieniä vastaan. Ottelu potkaistaan käyntiin kello 19:55 ja kamppailun avauskokoonpanot ovat nyt julkistettu.