Manchester United hävisi jo toisen peräkkäisen ottelunsa keskiviikkoiltana, kun Istanbul Basaksehir päihitti Ole Gunnar Solskjærin miehistön 2-1-lukemin Turkissa (lue lisää).

Manchester United lähti otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Ennen keskiviikon peliä Basaksehir ei ollut tehnyt Mestarien liigassa vielä yhtäkään maalia tai voittanut yhtäkään peliä.

Entinen Chelsea-hyökkääjä Demba Ba avasi kuitenkin maalihanat jo reilun vartin pelin jälkeen. Viisi minuuttia ennen puoliaikavihellystä Edin Visca tuplasi kotijoukkueen johdon.

Kumpikin maali syntyi nopeasta vastahyökkäyksestä, jossa Manchester Unitedin pakka oli täysin levällään. Anthony Martial kavensi lukemat 1-2:een ennen puoliaikavihellystä, mutta se ei riittänyt Istanbulissa pisteille.

GOAL

@goal
One ball over the top and Ba was in 😳

WHERE IS THE MANCHESTER UNITED DEFENCE? 🧐

#UCL

Solskjærin mielestä merkittävimmät tekijät Unitedin tappiossa olivat – hyvin yksiselitteisesti – huono puolustuspelaaminen ja kyvyttömyys murtaa kotijoukkueen puolustuslinjaa.

– Nämä ottelut olivat meille herätys todellisuuteen, Solskjær kertoi BT Sportille pelin jälkeen, viitaten samalla sunnuntain Arsenal-tappioon.

[readmore from=Manchester-United]

– Mikään joukkue ei vain saavu paikalle ja saa kolme pistettä. Ei ole helppoa olla positiivinen nyt, kun olemme hävinneet tällä tavalla. Mutta meillä on lauantaina tilaisuus palata voittojen tielle [Evertonia vastaan].

– Suorituksemme ei ollut tarpeeksi hyvä kovasti työskentelevää ja juoksevaa joukkuetta vastaan. Me emme puolustaneet tarpeeksi hyvin ja jäimme kakkoseksi vastahyökkäyksissä. Ensimmäinen maali, se oli anteeksiantamatonta.

– Toisessa maalissa me emme olleet hyvin organisoituja iskeäksemme vastahyökkäystä vastaan ja voittamaan palloa takaisin. Oli raskasta päästää kaksi tällaista maalia. Meidän eväät eivät vain riittäneet ottelun toisella puoliajalla comebackia varten.