Olivier Giroud’n mukaan vahvistus Timo Wernerin saapumisesta on ainoastaan motivoinut seuran muita kärkimiehiä menestymään. Werner, 24, tulee siirtymään RB Leipzigistä Chelseaan noin 50 miljoonalla eurolla kuluvan kauden jälkeen.

Giroud on pelannut melko pienessä roolissa Frank Lampardin alaisuudessa. Wernerin saapuminen ainoastaan lisää kilpailua avauksen paikasta Stamford Bridgellä, mutta Giroud’n mukaan hän ja Tammy Abraham eivät kyseistä haastetta pelkää.

– Hän (Werner) tulee olemaan todella hyvä hankinta ja tuomaan motivaatiota hyökkääjille, Giroud kertoi The Guardianille.

– Tammy näkee sen haasteena. Hänellä on numero ysin paita ja hän haluaa pitää siitä tiukasti kiinni. En tosin näe mitään syytä sille, miksei hän voisi pelata myös Wernerin kanssa, mutta kuka tietää mitä Frank suunnittelee.

– Tammyn tuntien, hän on huipputyyppi uskomattomalla asenteella. Hän on täysi pakkaus. Hän asettaa itselleen tavoitteita, pitää niistä kiinni ja sen jälkeen yrittää ylittää ne.

Uusi alku

Giroud, 33, oli jo lähdössä seurasta viime tammikuussa. Chelsea ei kuitenkaan onnistunut löytämään hänelle oivaa korvaajaa, jonka jälkeen Lampard haastoi hänet taistelemaan peliajasta.

Kaksi maalia viimeiseen kolmeen sarjaotteluun tehnyt Giroud on nyt allekirjoittanut uuden jatkosopimuksen Chelsean kanssa, ja myöntää, että lähtö seurasta kesken kauden olisi ollut harmittava ratkaisu.

[readmore from=Chelsea]

– Tämä tuntuu kuin uudelta alulta. Haluan voittaa lisää pokaaleja Chelsean kanssa, Giroud jatkoi.

– Luin lehdestä, että koronavirus vaikutti päätökseeni. Sitä ei tietenkään voi sivuuttaa, mutta kun seura tarjosi minulle vuoden jatkoa, koska olin osoittanut vahvaa luonnetta, minusta tuntui siltä ettei matkani Chelseassa ollut vielä tullut päätökseen.

– Minusta olisi tuntunut hyvin surulliselta jos olisin lähtenyt seurasta tammikuussa.