Tottenham ja Southampton ovat päässeet alustavaan sopuun kahden pelaajan vaihtokaupasta, jossa Pierre-Emile Højberg ja Kyle Walker-Peters ovat vaihtamassa seuroja päittäin.

Sky Sportsin tietojen mukaan seurat ovat päässeet sopuun alustavista siirtosummista. Spurs on maksamassa noin 15 miljoonaa puntaa, eli noin 16,6 miljoonaa euroa, Southamptonin keskikenttäpelaaja Højbergista. Southampton sen sijaan maksaa laitapuolustaja Walker-Petersistä 12 miljoonaa puntaa, eli noin 13,3 miljoonaa euroa.

Walker-Peters, 23, vietti jo viime kevätkauden lainalla Southamptonissa pelaten seuran riveissä kymmenessä ottelussa. Spurs-manageri José Mourinho sen sijaan on ollut pidemmän aikaa kiinnostunut 25-vuotiaasta Højbergista, joka uurasti viime kaudella The Saintsin keskikentällä 33 ottelussa. Myös Everton on ollut Højbergin perässä.

Siirron toteutumisen kannalta seuroilla riittää vielä sovittavaa. Siirtojen bonukset sekä maksujen organisointi ovat vielä sopimatta. Lisäksi seurojen on vielä päästävä pelaajien kanssa sopuun henkilökohtaisista ehdoista, jonka jälkeen edessä ovat lääkärintarkastukset.

Joka tapauksessa pelaajat ovat halukkaita siirtymään, joten neuvotteluiden odotetaan sujuvan kivutta.