Prinssi William tiivisti hyvin englantilaisten tunnot keskiviikon MM-välierätappion jälkeen.

Englanti johti pitkään Kieran Trippierin vapaapotkumaalin turvin, mutta Kroatia nousi tasoihin ja jatkoajalla ohi. Loppulukemat kirjattiin 2–1.

Englannin jalkapalloliiton presidenttinä toimiva prinssi kannusti Gareth Southgaten miehistöä viestissään, joka julkaistiin Kensingtonin palatsin virallisella Twitter-tilillä.

– Tiedän, kuinka pettynyt Englannin täytyy juuri nyt olla, mutta en voisi olla ylpeämpi tästä joukkueesta, ja teidän on pidettävä päänne pystyssä, William totesi.

– MM-lopputurnauksenne on ollut uskomaton, olette tehneet historiaa ja antaneet meille faneille jotakin mihin uskoa. Tiedämme, että tältä Englannin joukkueelta on tulossa vielä lisää.

Southgate ja nuori joukkue ovat keränneet kehuja viime viikkojen aikana ja palaavat kotimaahan sankareina, vaikka maailmanmestaruus jäi haaveeksi.

The Prince and Princess of Wales

@KensingtonRoyal
I know how disappointed @england must feel right now but I couldn’t be more proud of this team and you should hold your heads high. You’ve had an incredible #WorldCup, made history, and gave us fans something to believe in. We know there is more to come from this @england team. W