Vielä Royal Antwerp -ottelun alla José Mourinho jaksoi veistellä Gareth Balen ja Real Madridin väleistä. Kuiva ”huumori” jatkui hävityn Eurooppa-liigan ottelun jälkeenkin, nyt kohde vain oli maantieteellisesti lähempänä.

Bale, jonka uudesta tulemisesta manageri puhui vielä torstaina, otettiin kentältä ottelun 58. minuutilla, ja kyseessä oli siinä vaiheessa jo Tottenhamin viides vaihto pelissä. Tehot eivät siis löytyneet vielä Antwerpenin illassa. Mourinho teki neljä vaihtoa jo tauolla, ja sanoi että olisi halunnut vaihtaa kaikki 11 pelaajaa.

Viime aikoina eri asteiset brittiviestimet ovat nostaneet esiin kysymyksen siitä, voisiko Tottenham olla todellinen haastaja Valioliigan voitosta tällä kaudella. Mourinhon viimeisimpien kommenttien pohjalta tuskin, sillä portugalilainen katsoo seurasta löytyvän korkeintaan yhden kentällisen verran laadukkaita pelaajia.

– Ennen otteluita kysytte minulta aina, miksi se ja se pelaaja ei ole mukana. Ehkä nyt muutamaan viikkoon ette kysele samaa, sillä tiedätte vastauksen. Tiedätte kyllä, mikä meidän paras joukkueemme on.

Antwerp voitti Eurooppa-liiga -ottelun 1-0, avausjakson maalillaan. Toisella jaksolla tasoitusta yrittivät turhaan muiden muassa vaihdosta tulleet Son Heung-Min, Harry Kane, Lucas Moura ja Erik Lamela.

– Tämä ilta osoitti, että tulevat valintani tulevat olemaan hyvin helppoja.

Lähteet: The Independent, Sky Sports