Kun valtaosassa valioliigaseuroja pelaajien suurin liikenne oli mennellä viikolla jo pysähdyksissä, tapahtui West Bromissa edelleen.

Alkuviikosta manageri Slaven Bilic tuntui olevan sotajalalla seuraa vastaan, kun toppari Ahmed Hegazi kaupattiin nopealla aikataululla Al-Ittihadiin.

– Asioilla on taloudellinen puolensa, mutta me olemme kuitenkin jalkapalloseura, kroatialainen puhkui.

Laituri Kamil Grosicki puolestaan teki yllättävän paluun Baggies-rosteriin. Puolan maajoukkkuepelaaja oli matkalla lainalle Nottingham Forestiin, mutta seurojen välinen paperiliikenne myöhästyi kymmeniä sekunteja siirtoikkunan takarajasta. EFL:n päätös asiasta tuli torstaina; konkarin siirtoa ei hyväksytä.

Nyt Bilic kokoaa joukkojaan ensi maanantain Fulham-otteluun, ja sanoo viikon tapahtumien olevan historiaa.

– Haluan sulkea tämän luvun nyt. Sanoin, mitä halusin, niin julkisesti kuin seuran sisällä. Kerroin mielipiteeni, mutta se tarina on nyt päättynyt.

– Toivon Ahmedille kaikkea hyvää, hän on huipputyyppi, huippupelaaja ja ammattilainen. Häntä mieluummin puhun vastedes kuitenkin Semi Ajayista, Branislav Ivanovicista, Kyle Bartleysta, Cedri Kipresta, Dara O’Sheasta ja Lee Peltieristä; pelaajista jotka meillä on samalle tontille.

Lähde: Sky Sports