Southampton on tällä viikolla nimittämässä uudeksi päävalmentajakseen Claude Puelin. Puel on toiminut viimeiset neljä kautta Nicen päävalmentajana. Asiasta kertoo The Telegraph -lehti.

Valioliiga-seura on tarkastellut useita korvaajia Ronald Koemanille, joka siirtyi hiljattain Evertoniin. Korvaajaksi on mietitty Manuel Pellegeriniä, Rudi Garciaa, Vitor Pereiraa ja Bournemouthin Eddie Howea. Puel on kuitenkin ehdokkaista vahvimmilla uudeksi päävalmentajaksi, sillä seura kävi miehen kanssa myönteisiä neuvotteluita viime viikolla.

Puel on valmentanut muun muassa Monacon Ranskan liigan mestariksi, Lyonin Mestarien liigan välieriin ja kehittänyt Lillessä Eden Hazardia.

Puel nimitetään tiettävästi tulevina päivinä Southamptonin uudeksi päävalmentajaksi. Sopimus on todennäköisesti kolmivuotinen.

54-vuotias ranskalainen pelasi koko ammattilaisuransa AS Monacossa, jolloin seuran valmentajana toimi pitkään Arséne Wenger.

Valmentajana Puel on toiminut AS Monacossa, Lillessä, Lyonissa ja viimeisimpänä Nicessä. Ranskalaisvalmentaja on valittu myös Ranskan vuoden valmentajaksi vuonna 2005.