Manchester City on jo varmistanut Mestarien liigassa lohkovoiton. Viimeisessä lohkovaiheen ottelussa City kohtaa Sevillan kotonaan. Hirmuvedossa ollut Erling Haaland ei ole vielä pelikunnossa (lue lisää).

Haaland pelasi Dortmundia vastaan viime viikolla ja sai kolhun jalkaansa. Viikonloppuna Haaland huilasi Leicesteriä vastaan ja lepoa on luvassa myös keskiviikkoiltana Sevillaa vastaan. Guardiola vahvisti, ettei Haaland ole vielä sataprosenttisessa kunnossa, eikä hänen kohdalla haluta ottaa riskejä.

Manchester Cityn hyökkäyksessä on aukeamassa jälleen minuutteja toiselle 22-vuotiaalle hyökkääjälle, Julián Álvarezille, joka on tällä kaudella pelannut 16 ottelussa kaikki kilpailut mukaan lukien ja tehnyt Citylle neljä maalia.

Viime tammikuussa River Platesta ostettu, mutta loppukauden lainalla Argentiinassa pelannut Álvarez on valmis astumaan 17 liigamaalia tehneen Haalandin saappaisiin.

– On kunnia seurata Haalandin jalanjälkiä ja hienoa pelata maailman parhaita vastaan.

– Olemme saman ikäisiä, mutta voimme molemmat oppia toisiltamme. Olemme todella erilaisia pelaajia.

Álvarezin mukaan hän on enemmän maalipaikkojen luoja kuin viimeistelijä.

– Viihdyn eri pelipaikoilla ja River Platessa muut pelaajat vastasivat maalinteosta. Olen tottunut tällaisiin tilanteisiin. Luotan kykyyni ja myös muut pelaajat luottavat minuun, Álvarez sanoi.

Man City kohtaa Sevillan keskiviikkoiltana kello 22 alkaen.

LUE MYÖS!