Valioliigan puolustajalegenda Jamie Carragher sanoo, että Chelsean laitapakki Marc Cucurella oli torstaina kaukana vaaditusta tasossa sarjaottelussa Manchester Cityä vastaan.

Cucurella, 24, pelasi Chelsean avauskokoonpanossa, mutta tuli vaihtoon viisi minuuttia sen jälkeen, kun City oli iskenyt ottelun ainoan maalin.

Espanjalaispuolustaja oli osasyyllinen manchesterilaisten voittomaaliin, sillä Riyad Mahrez hiippaili hänen selkänsä takaa siirtämään pallon verkkoon.

Cucurella siirtyi Chelseaan viime kesänä 65,3 miljoonalla eurolla Brightonista, jossa hän lukeutui lontoolaisten uuden päävalmentajan Graham Potterin luottopelaajiin.

Potter on antanut Cucurellalle vastuuta myös Chelseassa, mutta Carragherin mielestä espanjalaispakki ei ole ollut ansaitsemansa luottamuksen tai hintalappunsa arvoinen.

– En ollut tyytyväinen Cucurellaan koko toisella puoliajalla, kunnes hän tuli pois, sanoi Carragher Sky Sportsin lähetyksessä Telegraphin mukaan.

– Jos puhutaan hänen hintalapustaan… Hän ei osaa puolustaa. Ja jos joku ei halua puolustaa, se on vielä huonompi asia. Minusta näytti, että hän ei halunnut puolustaa yksi vastaan yksi -tilanteissa.

– Kun näen puolustajien syöksyvän jatkuvasti tilanteisiin ja vastustajien painelevan heistä ohi, se saa minut ajattelemaan, että he eivät halua puolustaa. Ota matala painopiste, kääntyile ja laita jalkasi hommiin.

– Välillä puolustaja saattaa ajatella: ”Voin voittaa pallon, menen ja otan sen”. Mutta se ei voi olla oikein, jos se on suunnitelmasi jokaista laitahyökkääjää vastaan.