Crystal Palace etsii uutta päävalmentajaa. 

Roy Hodgsonin sopimus päättyi tähän kauteen. Hodgson antoi julkisuudessa sen suuntaisia kommentteja, ettei hän ole jatkamassa Crystal Palacen peräsimessä. Hodgson palasi Crystal Palacen valmentajaksi kesken kauden, kun seura antoi potkut Patrick Vieiralle.

Independentin saamien tietojen mukaan Crystal Palace on kiinnostunut palkkaamaan Graham Potterin uudeksi päävalmentajakseen. Potter on ollut työttömänä muutaman kuukauden ajan. Chelsea antoi Potterille potkut huhtikuun alussa surkeiden tuloksien seurauksena.

Independentin mukaan Crystal Palace haluaa ottaa seuraavan askeleen seurana ja kokee kykenevänsä tarjoamaan Potterille mielenkiintoisen projektin nuoren joukkueen kanssa. Crystal Palacen mielestä Potter olisi oiva vaihtoehto pitkäaikaiseksi päävalmentajaksi.

Lähde tosin kertoo, ettei Crystal Palace ole suinkaan ainoa Potterista kiinnostunut valioliigaseura. West Hamin kerrottiin olleen kiinnostunut Potterista aiemmin keväällä, kun tulokset David Moyesin alaisuudessa olivat huonoja.

LUE MYÖS