Joško Gvardiol on noussut kahden vuoden aikana Saksan Bundesliigan parhaiden topparien joukkoon.

RB Leipzig hankki Gvardiolin Dinamo Zagrebista 18 miljoonalla eurolla kesällä 2021.

Gvardiol, 21, pelasi loistavan debyyttikauden RB Leipzigissä. Chelsea oli valmis hankkimaan Gvardiolin jo vuosi sitten, mutta siirto kariutui RB Leipzigin valtavaan hintapyyntöön. Saksalaisseura ei ole halukas luopumaan tähdestään alle sadalla miljoonalla eurolla.

Kroatialaistoppari häikäisi Qatarin MM-lopputurnauksessa. Gvardiol pelasi Kroatian kanssa upeat kisat ja oli yksi turnauksen parhaista puolustajista. Gvardiolin otteet MM-lopputurnauksessa eivät jääneet huippuseuroilta näkemättä.

Fabrizio Romanon saamien tietojen mukaan Manchester Cityn ja Gvardiolin edustajien väliset neuvottelut etenevät hyvin. Pep Guardiola on halukas hankkimaan Gvardiolin joukkueeseensa kesän siirtoikkunassa.

Siirtosumma saattaa kuitenkin asettua tälläkin kertaa esteeksi, sillä RB Leipzig vaatii edelleen hyvin suurta summaa ykköstopparistaan.

RB Leipzigin seurajohdosta on todettu julkisuuteen, että seuran tarkoitus on pitää Gvardiol joukkueessa vielä ainakin ensi kauden verran. Lisäksi Gvardiol on tuonut julkisuudessa esiin seuran mielipiteen.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Understand Manchester City are advancing on Josko Gvardiol deal on player side. Negotiations on personal terms are progressing well, same as Kovacic. 🚨🔵 #MCFC

Leipzig will only sell Gvardiol for huge fee otherwise they are prepared to keep him for one more season.

LUE MYÖS