Brightonin Roberto De Zerbi on Real Madridin ehdokaslistalla joukkueen seuraavaksi päävalmentajaksi, kertoo Cadena SER.

Madridin nykyisen käskyttäjän Carlo Ancelottin sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen ja espanjalaisjätin odotetaan vaihtavan valmentajaa.

Italialainen De Zerbi, 44, on kerännyt runsaasti kehuja korvattuaan Graham Potterin Brightonin peräsimessä vuosi sitten.

Hän johdatti Albionin sensaatiomaisesti Valioliigassa kuudenneksi ja siten mukaan tämän kauden Eurooppa-liigaan. Brighton on aloittanut myös kuluvan sesongin mainiosti voittaen yhtä vaille kaikki pelinsä.

Cadena SER:n mukaan Real Madridin ykkösvaihto uudeksi päävalmentakseen on seuran entinen pelaaja, Bayer Leverkusenia luotsaava Xabi Alonso, joka solmi hiljattain kesään 2026 ulottuvan jatkosopimuksen.

De Zerbin sopimus Brightonissa on voimassa yhtä pitkään. Brighton on tullut tunnetuksi siitä, että se ei estä pelaajiaan tai valmentajiaan lähtemästä, mutta se haluaa tuntuvat korvaukset heistä.

Transfer News Live

@DeadlineDayLive
🚨 Roberto De Zerbi and Bayer Leverkusen boss Xabi Alonso are contenders to replace Carlo Ancelotti should he leave Real Madrid when his contract expires at the end of the season.

(Source: Cadena Ser)

Linkki twiittiin.