Kaksi rangaistuspotkua toivat Manchester Unitedille täyden pistepotin kotiottelussa Evertonia vastaan. Red Devils kaappasi voiton Old Traffordilla 2-0-lukemin.

Manchester United siirtyi johtoon 12. minuutilla. James Tarkowski kaatoi Alejandro Garnachon boksin reunalla ja pallo vietiin pilkulle. Bruno Fernandes ampui rangaistuspotkun varmasti ohi Everton-vahti Jordan Pickfordin. 1-0.

Fernandes nousi samalla Manchester Unitedin seurahistorian eniten rangaistuspotkumaaleja tehneeksi pelaajaksi. Fernandes on laukonut jopa 29 rangaistuspotkua maaliin.

Isäntien toinen osuma syntyi kymmenisen minuuttia ennen taukoa. Tällä kertaa Ben Godfrey kaatoi boksin rajalla Garnachon, ja luvassa oli toinen rangaistuspotku. Marcus Rashford laukoi pallon maaliin.

Man United on sarjataulukossa kuudentena kolme pistettä viidentenä majailevaa Tottenhamia perässä. Everton löytyy sijalta 16.