Manchester United on antanut hyökkääjä Mason Greenwoodille tiukan varoituksen, kertoo The Telegraph.

Nuori englantilaispelaaja on tiettävästi raivostuttanut seuran henkilökunnan jatkuvalla myöhästelyllään ja saanut täten käskyn parantaa kurinalaisuuttaan.

Greenwood ei kuulunut Manchester Unitedin miehistöön lauantain 4-1-voitossa Newcastlea vastaan, eikä tiistain Mestarien liiga -voitossa PSG:tä vastaan.

Manageri Ole Gunnar Solskjærin mukaan Greenwood ei ollut pelikuntoinen, vaikka hänet kuvattiin harjoittelemassa muun joukkueen kanssa vain tunteja ennen kuin United lensi maanantaina Pariisiin.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
✅ Cavani
✅ Telles
✅ Greenwood

The Manchester United squad have been training this morning ahead of their #UCL clash with PSG

Greenwood joutui myös kuusi viikkoa sitten ongelmiin heikon kurinalaisuutensa vuoksi. 19-vuotias huippulupaus ei nimittäin saanut kutsua Englannin maajoukkueeseen rangaistuksena syyskuun kohutapahtumasta Islannissa.

LUE MYÖS: Telegraph: Manchester Unitedin tulot kärsivät todellisen romahduksen – viime kauden liikevaihto pienin viiteen vuoteen

Greenwood ja Phil Foden rikkoivat syyskuun maajoukkuetauolla koronavirusmääräyksiä kutsuessaan joukkueen hotellille ulkopuolista naisseuraa, eikä Gareth Southgate ottanut kumpaakaan heistä lokakuun peleihin Walesia, Belgiaa ja Tanskaa vastaan.