Mohamed Salah uskoo tietävänsä keinon valioliigamestaruuden varmistamiseksi

© Kuva: Getty Images

Mohamed Salah teki kauden 19. valioliigamaalinsa, kun Liverpool päihitti Chelsean 2-0-lukemin sunnuntai-iltana. (Otteluraportti)

Liverpool nousi voittonsa myötä takaisin sarjakärkeen, kun heillä on enää neljä ottelua jäljellä. Manchester City pelaa vielä yhden ottelun enemmän.

Salah kuitenkin luottaa siihen, että Pep Guardiolan joukkue tulee pudottamaan pisteitä kauden ratkaisuhetkien aikana. Egyptiläishyökkääjän mielestä Liverpoolin ainoa keino mestaruuden varmistamiseksi on vain voittaa kaikki neljä viimeistä sarjapeliä.

– Minun mielestäni kyllä, [neljä voittoa riittää mestaruuteen], Salah vastasi Sky Sportsille.

– Meidän on vain keskityttävä meidän omaan peliimme, koska Manchester City tulee toivottavasti pudottamaan pisteitä.

Manchester City voitti Crystal Palacen 3-1 juuri ennen Liverpoolin ottelua. Salah paljasti katsoneensa tuloksen ennen Chelsea-kamppailun alkua.

– Seurasin Manchester Cityn peliä nähdäkseni sen tuloksen. Se voi auttaa meitä ja ponnistaa meitä pelaamaan paremmin. Kun näin Man Cityn voittaneen, tiesin että meidän on tehtävä maali, ja ettemme voisi pudottaa yhtään pisteitä.

Liverpool kohtaa Valioliigassa vielä Cardiff Cityn ja Newcastlen vieraissa, sekä Huddersfieldin ja Wolverhamptonin kotona.

Manchester City pelaa puolestaan vielä Tottenhamia, Manchester Unitedia, Burnleya, Leicesteriä ja Brightonia vastaan.