Evertonin hyökkääjä Moise Kean on rikkonut Iso-Britannian hallituksen koronaohjeistusta järjestämällä juhlat hänen omassa kodissaan.

Kean, 20, kuvasi itsestään videoita juhlimassa railakkaasti useamman henkilön kanssa. Yksityiseen Snapchat-ryhmään lähetetyissä videoissa italialaispelaaja ei turvaväleistä piitannut, kun hän tanssi vieraidensa kanssa läheisissä tunnelmissa.

Viime kesänä Juventuksesta 30 miljoonalla eurolla Goodison Parkille siirtynyt Kean tulee todennäköisesti saamaan tiukan rangaistuksen Evertonilta, jonka mukaan tempausta oli ”mahdotonta hyväksyä”.

– Everton on tyrmistynyt kuultuaan, että ykkösjoukkueemme pelaaja ei välittänyt hallituksen ohjeistuksesta ja seuran käytännöstä koronaviruskriisiin liittyen, Evertonin tiedotteessa kerrotaan.

– Seura on ilmaissut vahvan pettymyksensä pelaajalle ja tehnyt selväksi, että moista toimintaa on mahdotonta hyväksyä.

Kean on Valioliigan viimeisin pelaaja, joka ei ole onnistunut noudattamaan hallituksen asettamia koronavirusrajoituksia.

Aston Villan kapteeni Jack Grealish ja Manchester City -puolustaja Kyle Walker joutuivat kumpikin pyytämään anteeksi ohjeistuksen uhmaamista. Tottenhamin Serge Aurier ja Moussa Sissoko pahoittelivat myös päätöstään harjoitella yhdessä viime viikolla.

Keanin debyyttikausi Englannissa ei ole sujunut odotusten mukaisesti. Evertonin hyökkääjä lupaus on tehnyt vain yhden maalin 26 ottelussa.

Daily Star Sport

@DailyStar_Sport
EXCLUSIVE Everton 'appalled' after Moise Kean films himself hosting raunchy lockdown party
dailystar.co.uk/sport/football…