Manchester United kohtasi torstaina vanhan tuttunsa, kun se pelasi Eurooppa-liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen avausosassa 1-1-tasapelin belgialaista Club Bruggea vastaan.

Kotijoukkueen tolppien välissä seisoi nimittäin Liverpoolin entinen maalivahti Simon Mignolet, joka siirtyi Bruggeen viime kesänä. Belgian maajoukkuetorjuja edusti Liverpoolia kuusi vuotta ja pelasi seurassa 204 ottelua.

Torstaina hän pääsi harvinaiseen joukkoon, kun hän syötti Emmanuel Dennisin iskemän avausmaalin. Maalivahti oli edellisen kerran syöttänyt maalin Eurooppa-liigassa syyskuussa 2015, jolloin Lokomotiv Moskovan Guilherme alusti Oumar Niassen 3-1-osuman Sporting Lissabonia vastaan.

OptaJoe

@OptaJoe
1 - Simon Mignolet is the first goalkeeper to provide an assist in the Europa League since Guilherme for Lokomotiv Moscow against Sporting Lisbon in September 2015. Launch.

Mignolet antoi pitkän avauksen Dennisille, joka jätti Unitedin hölmistyneet puolustajat taakseen ja nosti pallon yli Unitedin maalivahdin Sergio Romeron.

– Tämä tasapeli oli kovan työn takana, kommentoi Mignolet BBC:n mukaan.

– Valitettavasti me päästimme maalin pienestä virheestä, mutta olen tyytyväinen siihen, mitä esitimme kentällä. Odotan todella innolla paluuta Old Traffordille.

Mignolet naurahti, kun hän sai kuulla päättäneensä maalivahtien kuivan putken.

– En tiennyt, että siitä oli viisi vuotta, kun maalivahti antoi viimeksi maalisyötön Eurooppa-liigassa. Aika hauskaa, että olin seuraava. Näin Dennisin juoksevan ylös ja käytin tilaisuuden hyväksi. Onneksi hän teki siitä maalin.

LUE MYÖS: