Liverpool on vahvistanut hyökkääjä Mario Balotellin siirron Anfieldille. Liverpoolin verkkosivujen mukaan italialaishyökkääjän sopimus on pitkäaikainen.

Balotelli pelasi edelliset puolitoista vuotta AC Milanissa. Hyökkääjä iski pelaamissaan 54 ottelussa 30 maalia. Italialaisseuraan Balotelli siirtyi Manchester Citystä, jossa hyökkääjä pelasi kaikkiaan kolmen vuoden ajan.

24-vuotias hyökkääjä on edustanut Italian maajoukkuetta 33 kertaa. Maalinteossa hän on onnistunut Italian paidassa 13 kertaa.

– Olen todella onnellinen. Olemme keskustelleet Liverpooliin siirtymisestä, ja nyt olen onnellinen ollessani täällä. Liverpool on yksi Englannin parhaista joukkueista, ja joukkueen pelaama jalkapallo on erittäin hyvää, Balotelli kommentoi Liverpoolin verkkosivuilla.

Balotelli on yhdeksäs Liverpoolin tekemä hankinta kesän siirtoikkunan aikana.

Toimittajan sana

Balotelli on kiistatta kova maalintekijä, mutta hyökkääjän oikukas luonne herättää kysymysmerkkejä siirron kannattavuudesta. Brendan Rodgersilla on iso työ pitää italialaiskärki tyytyväisenä, jotta ylilyönnit jäisivät vähiin.

Luis Suárezin siirto FC Barcelonaan jätti Liverpoolin hyökkäykseen ison aukon, jota Balotelli yhdessä Daniel Sturridgen kanssa yrittävät nyt täyttää.