Valencia on lainannut Manchester Cityn Álvaro Negredon koko kauden kestävällä sopimuksella. 29-vuotiaan espanjalaishyökkääjän sopimukseen sisältyy osto-optio.

Negredo on viettänyt uransa tähän mennessä parhaat vuodet Sevillassa. Hyökkääjä viimeisteli neljän kauden aikana 70 maalia 139 pelaamassaan sarjaottelussa. Kaudella 2009-2010 Negredo juhli Sevillassa Espanjan Cupin voittoa.

Negredo siirtyi viime kaudella Cityyn 20 miljoonan euron siirtosummalla. Espanjalainen pelasi debyyttikaudellaan 23 maalia 49 pelaamassaan ottelussa ja voitti Valioliiga-mestaruuden.

Maajoukkuetasolla Negredo on pelannut 21 ottelua Espanjan paidassa. Hyökkääjä oli mukana vuoden 2012 EM-kultaa voittaneessa joukkueessa.

Lähde: Valencian verkkosivut

Toimittajan sana

Stevan Joveticin vireen löydyttyä Negredon tilanne kävi tukalaksi, sillä myös Edin Dzeko ja Sergio Agüero menivät nokkimisjärjestyksessä espanjalaisen edelle. Ennen kautta loukkaantuneelle hyökkääjälle ei jäänyt vammansa myötä myöskään mahdollisuutta taistella pelipaikasta, ja penkille hän on liian laadukas.

Laina La Ligaan on hyvä ratkaisu, koska sarja on ennestään tuttu Negredolle. Espanjalainen on mättänyt aikaisempina vuosina kotimaassaan hurjia maalimääriä, ja Valencia tarvitsee kärkipelaajaa.