Manchester United on tehnyt 18 kuukauden sopimuksen maalivahti Víctor Valdésin kanssa. Sopimuksessa on myös optio lisävuodesta.

Valdésin meriitit ovat huippuluokkaa. 32-vuotias espanjalainen on voittanut mm. La Ligan mestaruuden kuudesti, Mestarien liigan kolmesti ja MM- sekä EM-pokaalin kertaalleen. Barcelonassa Valdés voitti kaikkiaan 21 pokaalia. Espanjan maajoukkuetta maalivahti on edustanut 20 kertaa.

Valdés on kuntouttanut polveaan Unitedissa syyskauden aikana. Maalivahti on United-manageri Louis van Gaalille tuttu entuudestaan Barcelonan yhteisiltä vuosilta.

Lähde: Man Unitedin verkkosivut

Toimittajan sana

Valdésin sopimuksen myötä David de Gea saa myös tarvittaessa lepoa. De Gea on pelannut kaikki joukkueensa Valioliiga-ottelut kuluvalla kaudella.

Espanjalaiset muodostavat todella kovan maalivahtikaksikon. Valdésin sopimus tarkoittanee Anders Lindegaardin tai Ben Amosin lähtöä Manchesterista. United on virittelemässä de Gealle pitkää jatkosopimusta. De Gean siirto Real Madridiin ei ole poissuljettua, mutta se on hyvin epätodennäköistä.