West Ham on vahvistanut hankkineensa Dimitri Payet’n ranskalaisseura Olympique Marseillesta. Ranskalaistaituri siirtyy lontoolaisseuraan viiden vuoden sopimuksella, jossa on vielä optio lisävuodesta. Seura ei julkaissut ranskalaisen kauppahintaa, mutta sen on arvioitu olevan noin 12 miljoonaa puntaa.

Marseilleta kaksi vuotta edustanut, pääosin hyökkäyksen takana viihtyvä 28-vuotias pelasi huikean viime kauden Ranskan liigassa antaen muun muassa 21 maalisyöttöä 36 ottelussa. Payet auttoi Marcelo Bielsan valmentaman miehistön Ranskan liigan neljänneksi. Mies odottaa innolla uutta haastetta.

– Ensin puhuin managerin kanssa, joka todella toivoi minun tulevan tänne ja oli tarkkaillut minua pitkään. Hän teki selväksi, että haluaa hankkia minut ja sekin oli tärkeä peruste valinnalleni, kertoi Payet uuden seuransa verkkosivuilla.

Payet teki heti selväksi, mitä fanien kannattaa mieheltä odottaa.

– Olen hyökkäävä jalkapalloilija, joten pidän tietysti hyökkävästä jalkapallosta. Se, että he laskevat minun varaani hyökkäyspelissä, antaa minulle tunteen siitä, että olen vastuussa menestyksestä. Se onkin suuri syy siihen, miksi olen täällä, jatkoi ranskalainen.