Mario Balotelli palaa Liverpoolista takaisin AC Milaniin. Italialaisseura vahvisti tiedon verkkosivuillaan. Milanin tiedotteen mukaan kyse on kuluvan kauden kattavasta lainasopimuksesta.

Balotelli on vasta 25-vuotias, mutta hän on jo ehtinyt edustaa Interiä (2006-10), Manchester Cityä (2010-13), AC Milania (2013-14), Liverpoolia (2014-15) ja nyt uudelleen Milania.

Viime kesänä keskushyökkääjä siirtyi Milanista Liverpooliin 20 miljoonan euron siirtosummaa vastaan. Balotelli pelasi viime kauden aikana kaikki kilpailut mukaan lukien 28 ottelua, joissa syntyi neljä maalia.

Toimittajan sana

Balotelli oli viime kesänä Liverpoolille korkean riskin hankinta. Vuotta myöhemmin voidaan sanoa, että rahat menivät melko tehokkaasti kaivoon.

Liverpoolin kokoonpanotilannetta Balotellin lähtö ei heilauta oikeastaan millään tavalla. Brendan Rodgers peluuttaa joukkuetta yleensä ryhmityksessä, johon kuuluu vain yksi keskikaistan hyökkääjä. Tälle paikalle Christian Benteke on ykkösvaihtoehto, mutta sentterin tontilla voivat pelata myös Daniel Sturridge (tällä hetkellä loukkaantunut), Danny Ings, Divock Origi ja Fabio Borini.