Manchester United on taas takomassa jalkapallon siirtoennätyksiä uuteen uskoon.

Espanjalaisen Cadena COPE:n mukaan United on tehnyt kaksi tarjousta Monacon Kylian Mbappésta. Ensimmäinen tarjous oli 80 miljoonaa ja toinen peräti 110 miljoonaa euroa. Jälkimmäisen tarjouksen United teki COPE:n mukaan Manchester Cityn ja Monacon välisen ottelun jälkeen.

Lähteen mukaan Monaco on hylännyt myös toisen tarjouksen. Mikäli Monaco olisi siihen tarttunut, kauppa olisi ollut uusi maailmanennätys. Tällä hetkellä ennätystä pitää hallussaan Paul Pogba, jonka United osti Juventuksesta viime kesänä 105 miljoonalla eurolla.

Mbappé on pelaaja, jota kutsutaan ”uudeksi Thierry Henryksi”. Vasta 18-vuotias ranskalainen kykenee pelaamaan hyökkäyksen kaikilla kaistoilla. Monacon oma kasvatti on tällä kaudella paukuttanut kaikki kilpailut mukaan lukien 32 ottelussa tehot 19+11. Lukemat ovat melko hurjia, kun otetaan ikä huomioon.

Mbappé kuuluu samaan Monacon uuden tulemisen aaltoon kuin Anthony Martial. Ruhtinaskunnan seura olisi tiettävästi halunnut pitää Martialistakin kiinni, mutta Unitedin 50 miljoonan euron tarjous (voi nousta vielä tiettyjen ehtojen täyttyessä) kesällä 2015 sai Monacon myymään.