Entinen Liverpool-pelaaja ja valmentaja Graeme Souness on tehnyt kovan paljastuksen. Sounessin mukaan Redsillä oli hänen aikanaan mahdollisuus taannoin hankkia sekä hyökkääjä Eric Cantona että maalivahti Peter Schmeichel riveihinsä.

Ikonisesta kaksikosta kummastakin tuli Valioliigan suuria tähtiä Liverpoolin pahimman kilpailijan Manchester Unitedin paidassa.

– Minulta meni ohi kaksi pelaajaa, joista tuli legendoja Unitedissa. Pääkykyjenetsijämme Ron Yeats kertoi minulle nuoresta tanskalaisvahdista, joka oli Liverpoolin kannattaja. Hän oli valmis maksamaan matkansa ja hotellinsa viettääkseen aikaa kanssamme. Olin kuitenkin jo hankkinut David Jamesin ja uskoin pärjääväni ilman tulokasvahtia, Souness muisteli Sunday Timesille.

– Cantona oli toinen, jonka ohitin. Pelasimme kotonamme Auxerrea vastaan ja Michel Platini tuli luokseni pelin jälkeen. Hänellä oli pelaaja minulle. Ongelmapoika, mutta käytännöllinen pelaaja. Ongelmapelaaja oli kuitenkin viimeinen asia, jota kaipasin. Etsin jotakin muuta.

Souness valmensi Liverpoolia kolmen vuoden ajana vuosina 1991-1994. Joukkue voitti miehen aikana FA Cupin.