Entinen Englannin maajoukkuemanageri Sam Allardyce on kiinnostunut Yhdysvaltojen maajoukkueen päävalmentajan paikasta. USA:n edellinen luotsi Bruce Arena erosi viime kuussa tehtävästään maan karsiuduttua MM-kisoista.

Allardyce on aiemmin yhdistetty Valioliigassa Evertonin pestiin. Neuvottelut USA:n pestistä eivät ala ennen helmikuuta, jolloin maan jalkapalloliitolle valitaan uusi puheenjohtaja.

– Kyllä harkitsisin sitä. Luulisin kuitenkin siellä olevan puheenjohtajavaalit. Jos saisin mahdollisuuden neuvotella USA:n kanssa, odottaisin sitä innolla, Allardyce kertoi talkSPORT:lle.

– Maajoukkuejalkapallo on erilaista kuin Valioliigassa. 10 ottelua vuodessa ja sinulla on paljon aikaa seurata pelaajia. Paineet eivät ole päivittäin samanlaisia kuin Valioliigassa.

Allardyce jätti viime kauden jälkeen työnsä Crystal Palacen peräsimessä. 63-vuotias englantilainen pelasi peliurallaan lyhyen ajan Yhdysvalloissa vuonna 1983 NASL-liigaa Tampa Bay Rowdiesin riveissä.

– Olen aina rakastanut Yhdysvaltoja. Olen vieraillut siellä useimpina vuosina ja pelasinkin siellä. Pelasin Tampa Bay Rowdiesissa ja se oli mahtaavaa aikaa, Allardyce kehui.

Lähde: ESPN


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!