Englannin jalkapalloliitto (FA) on julkaissut verkkosivuillaan kirjalliset perustelut Arsenalin managerin Arsène Wengerin kolmen ottelun katsomokomennukselle.

Wenger raivosi uudenvuodenaaton West Bromwich -ottelun jälkeen sillä seurauksella, että hän joutui seuraamaan pelit Nottinghamia, Chelseata ja Bournemouthia vastaan katsomon puolelta.

Erotuomari Mike Dean kuvailee raportissaan, kuinka Wenger ilmestyi tuomareiden huoneeseen todella aggressiivisena. Ottelu päättyi 1–1-tasapeliin.

– Tullessamme sisään pukuhuoneeseen pelin jälkeen herra Wenger seisoi takanamme oviaukolla ja käski West Bromin järjestyksenvalvojaa ”päästämään hänet sisään”. Hän nojautui minua kohti hyvin aggressiivisesti ja osoitti minua aggressiivisesti sanoen ”Et ole rehellinen” monta kertaa. Vastasin ”Eli kutsut minua huijariksi”. Hän vastasi ”Pidän kiinni sanomisistani, et ole rehellinen”, Dean kertoo.

– Sitten hän sanoi ”Olet tehnyt tämän meille monta kertaa aiemminkin, sinun pitäisi olla ammattilainen, olet häpeäpilkku”. Sitten West Bromin turvallisuusvirkailija saattoi hänet ulos huoneesta.

Lähde: Independent