Kieran Trippier, Chris Wood, Bruno Guimarães, Dan Burn ja Matt Targett. Nämä viisi pelaajaa siirtyivät Newcastleen tammikuun siirtoikkunan aikana.

Laitapuolustajat Trippier ja Targett sekä toppari Burn ovat asettuneet hyvin joukkueeseen ja esiintyneet edukseen. Guimarães vielä totuttelee valioliigajalkapalloon eikä ole juuri saanut vastuuta. Wood on puolestaan pelannut viisikosta eniten, mutta alku uudessa seurassa on ollut heikko.

Wood on pelannut viidessä ottelussa täydet minuutit, mutta tehoja ei ole syntynyt. Hänen hankintansa oli jo lähtökohtaisesti jokseenkin erikoinen. Newcastle maksoi hänestä hulppeat 30 miljoonaa euroa, mikä oli selkeä ylihinta.

Newcastle puntaroi tammikuussa kahden hyökkääjän välillä. Woodin lisäksi ostoslistalla oli Wout Weghorst. Lopulta valinta osui uusiseelantilaishyökkääjään. Tekikö Newcastle väärän valinnan? Tällä hetkellä voisi sanoa niin.

Burnley paikkasi Woodin lähdön Weghorstilla, joka on saanut valioliigauralleen räjähtävän startin. Hollantilaiskärki on tehnyt neljään peliin tehot 1+2 ja parantanut merkittävästi Burnleyn hyökkäyspeliä.

Otanta on toki hyvin pieni, mutta nähdyn perusteella Burnley oli tammikuun hyökkääjäkauppojen voittaja. Seura maksoi Weghorstista 14 miljoonaa euroa, joten se hyötyi kaupoista sekä pelillisesti että rahallisesti.

Premier League

@premierleague
💪 Wout Weghorst has had more shots (8) and created more chances (3) than any other Burnley player since his arrival

#BHABUR

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.