Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Bruno Fernandes pitää siitä, että joukkueen uusi manageri Erik ten Hag on tuonut mukanaan uudet säännöt noudatettavaksi.

Ten Hag tunnetaan siitä, että hän pitää tiukkaa kuria ja kiinnittää huomiota myös pienimpiin yksityiskohtiin.

Brittimedian mukaan Manchester Unitedin uusiin sääntöihin ja linjauksiin kuuluvat muunmuassa seuraavat viisi kohtaa:

  • Joukkueen kokoontumista, ruokailuista tai harjoituksista myöhästyminen johtaa sakkoihin tai rangaistuksiin
  • Kännykät on kielletty ruokailun aikana, ja pelaajien on syötävä yhdessä
  • Pelaajat eivät saa nauttia alkoholia peliviikkoina
  • Pelaajien painoindeksit mitataan säännöllisesti
  • Pelaajia kannustetaan syömään seuran valmistamia aterioita sen sijaan, että he käyttäisivät henkilökohtaisia kokkeja

Lisäksi Unitedin pelaajia on kehotettu esittämään mahdolliset valituksensa suoraan ten Hagille tai hänen taustaryhmälleen. Hollantilaisluotsi yrittää siten estää pukuhuonetietojen vuotamisen medialle ja kannustaa rehellisyyden ja yhteenkuuluvuuden kulttuuria eteenpäin.

– Uskon, että kaipasimme sitä (kuria) jonkin aikaa. Mielestäni se tapa, jolla minä näen kurinalaisuuden, on tärkeää, sanoi Fernandes, 27, Telegraphin mukaan.

– Minulle kurinalaisuus ei tarkoita pelkästään sitä, miten pelaa ja sijoittuu kentällä. Se koskee myös kentän ulkopuolisia asioita.

– Älä myöhästy kokoontumisista, älä myöhästy ruokailuista. Minusta se on tärkeää, koska jos kaikki [muut] ovat ajoissa ja joku tulee myöhässä, häntä tulee rangaista.

– Minusta se on todella hyvä asia, että hän (ten Hag) tekee näin. Minä tykkään olla ajoissa, joten minulla ei ole ongelmia sen kanssa.