Newcastle on tekemässä keskikenttäpelaajalleen Bruno Guimarãesille uutta sopimusta karkottaakseen suurseurat hänen perästään, kertoo Telegraph.

Guimarães, 25 on lukeutunut Newcastlen ehdottomiin avainpelaajiin siirryttyään seuraan viime vuoden alussa Lyonista 42 miljoonalla eurolla.

Chelsea ja Liverpool tiedustelivat Brasilian maajoukkuepelaajasta kahdessa edellisessä siirtoikkunassa, mutta Newcastle ilmoitti välittömästi, että Guimarães ei ole kaupan mistään hinnasta. Myös Real Madrid on seurannut tarkkaan brassitaiturin otteita.

Telegraphin mukaan Newcastlen ja Guimarãesin neuvottelut ovat ottaneet merkittävän harppauksen eteenpäin tällä viikolla.

Yksi neuvottelujen keskeisimmistä kysymyksistä on ollut, sisällytetäänkö uuteen diiliin ulosostoklausuulia. Newcastle ei ole suostunut asettamaan pelaajilleen ulosostohintoja sen jälkeen, kun seura siirtyi toissa vuonna Saudi-Arabian julkisen investointirahaston haltuun.

Guimarãesin edustajat haluavat kuitenkin uuteen sopimuksen hieman liikkumavaraa tulevaisuutta varten. Jos diiliin sisällytetään ulosostoklausuuli, se tulee olemaan reilusti yli sata miljoonaa euroa.

Newcastlessa tiedetään, että Guimarãesia saattaa jossain vaiheessa kiehtoa esimerkiksi siirto Real Madridiin tai Barcelonaan. Brassipelaaja on kuitenkin tällä hetkellä erittäin tyytyväinen Newcastlessa.

Guimarães on jo nykyään yksi seuran parhaiten tienaavista pelaajista, mutta uuden sopimuksen myötä hänen viikkopalkkansa nousisi 140 000 euron kieppeille, eli samaan luokkaan Kieran Trippierin kanssa.

Telegraph Football

@TeleFootball
Newcastle to make Bruno Guimaraes one of club’s top earners to fend off Liverpool interest.

#TelegraphFootball | #NUFC | #LFC

Linkki twiittiin.