Arsenalin maalivahti David Raya sanoo nauttivansa joukkueen kilpailutilanteesta.

Tykkimiesten manageri Mikel Arteta on painottanut, että hän haluaa kaksi laadukasta pelaajaa joka tontille, eikä maalivahdin paikka ole poikkeus.

Kahden viime kauden ajan Arsenalin ykkösvahti oli Aaron Ramsdale, mutta täksi kaudeksi seura hankki Rayan, 28, hänen kilpailijakseen.

Ramsdale, 25, pelasi kauden viidessä ensimmäisessä ottelussa, mutta Raya on ollut tolppien välissä kahdessa edellisessä pelissä.

– Et koskaan tiedä, milloin pääset pelaamaan, ja se on vaikeinta. Debyytin tekeminen Arsenalin kaltaisessa seurassa ja tietysti Aaronin ollessa joukkuekaveri tekee siitä hieman vaikeampaa. Se (debyytti) tuli nopeasti, mutta koskaan ei tiedä, milloin se tulee ja siihen on oltava valmis, sanoi Raya Athleticin mukaan.

– Aaron on ollut loistava. Hän on loistava joukkuekaveri ja myös johtaja. Hän on hieno jätkä ja loistava maalivahti. Olemme joukkuekavereita, ja se on tärkeintä.

– Minut vain on valittu kahteen viimeiseen peliin, se on vain managerin valinta. Se on hänen valintansa, ei minun valintani, ja kun Aaron pääsee kentälle, hänen täytyy myös taistella joukkueen puolesta ja voittaa pelejä.

Arsenalilla on sunnuntaina iso ottelu edessä, kun se isännöi Tottenhamia Pohjois-Lontoon paikallispelissä. Raya ei osannut sanoa, jatkaako hän Tykkimiesten maalilla. Viaplay näyttää ottelun.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
Aaron Ramsdale 🆚 David Raya 📊

Linkki twiittiin.