Martin Ödegaard uskoo Real Madridin jättämisen olleen hänen uransa paras ratkaisu. Norjalaistähti siirtyi Arsenaliin kaksi vuotta sitten pysyvästi Espanjasta onnistuneen lainajakson jälkeen.

Ödegaard, 24, on noussut Lontoossa yhdeksi Valioliigan parhaista keskikenttäpelaajista. Hän sai myös Arsenalin kapteeninnauhan viime vuoden heinäkuussa.

Vain 16-vuotiaana Madridiin lähtenyt Ödegaard ei onnistunut lyömään itseään läpi Espanjassa pelattuaan vain 11 ottelussa Real Madridin edustusjoukkueessa ilman maaleja tai syöttöjä.

– Opin siellä paljon ja kasvoin paljon pystyttyäni harjoittelemaan maailman parhaiden pelaajien kanssa. Lähtö oli kuitenkin loppujen lopuksi paras ratkaisu. Halusin pelata enemmän ja jatkaa kasvuani, Ödegaard kertoi Daily Mailille.

– Ehkä se mahdollisuus (Madridissa) tuli liian aikaisin, mutta se oli hieno kokemus. Olen tyytyväinen päätökseeni ja siihen mihin se johti. Jos en olisi käynyt tätä läpi Madridissa, en olisi päässyt tämän päivän tasolleni.

Ödegaard solmi juuri Arsenalin kanssa uuden viisivuotisen jatkosopimuksen. Norjalainen on kiinnitetty Pohjois-Lontooseen kesälle 2028 saakka.

LUE MYÖS!