Manchester City oli elokuussa toden teolla Lucas Paquetán kintereillä.

West Hamin keskikenttäpelaaja herätti Pep Guardiolan kiinnostuksen.

Siirto ei kuitenkaan toteutunut, sillä Englannin jalkapalloliitto alkoi elokuussa tutkimaan Paquetán vedonlyöntikäyttäytymistä. Manchester City oli jo tarjonnut yli 90 miljoonaa euroa Paquetásta, mutta neuvottelut kaatuivat vedonlyöntiepäilyyn.

Brasilialaismedia UOL:n saamien tietojen mukaan Manchester City on edelleen kiinnostunut Paquetásta ja on halukas neuvottelemaan siirrosta, jos se saa siihen mennessä enemmän tietoa pelaajan tilanteesta vedonlyöntiepäilyyn liittyen. Englannin jalkapalloliitto tutkii Paquetán tapausta edelleen.

Paquetá on kuulunut tälläkin kaudella West Ham -luotsi David Moyesin ehdottomiin luottopelaajiin.

UOL:n mukaan Guardiola hakee korvaajaa tai ainakin paikkaajaa Kevin De Bruynelle, joka on ollut koko alkukauden sivussa takareisivamman vuoksi. De Bruynen paluuaikataulu ei ole tiedossa.

Paquetá, 26, kuuluu Brasilian A-maajoukkueen luottopelaajiin.