Arsenal on tiettävästi uuden kärjen kintereillä tammikuun siirtoikkunassa.

Arsenal on kiinnostunut etenkin Brentfordin Ivan Toneysta. Englantilaismedian mukaan Arsenal ja Chelsea ovat kummatkin Toneyn kintereillä. Muun muassa Fabrizio Romanon mukaan Toney siirtyisi ennemmin Arsenaliin kuin Chelseaan.

Loukkaantumisista kuluvallakin kaudella kärsinyt Arsenalin ykköshyökkääjä Gabriel Jesus otti kantaa siirtohuhuihin keskiviikkoisen Lens-voiton jälkeen.

Arsenal on tiettävästi halukas hankkimaan kilpailijan Jesusille, mutta brasilialaishyökkääjä ei anna juurikaan painoarvoa tai kiinnostusta huhuille.

– Tällaista tapahtuu. Kyse voi olla myös siitä, että on agentteja, jotka puhuvat monista asioista. En ole kaikista kokenein pelaaja, mutta olen nähnyt monenlaisia asioita jalkapallossa. Joskus jalkapallo on tällaista.

– Koin samanlaisen tilanteen pelatessani Manchester Cityssä, vaikka minä ja Sergio Agüero teimme maaleja. Tein paljon maaleja ja silti jatkuvasti uusia hyökkääjiä yhdistettiin huhuissa Manchester Cityyn. Joten täällä Arsenalissa en ole kiinnostunut näistä huhuista.

– Tiedän, mitkä vahvuuteni ovat ja mitä voin tuoda joukkueelle. Voin tehdä maaleja ja auttaa myös muutoin, kuten tekemällä tilaa kentällä.

Jesus on viimeistellyt kuluvalla kaudella viisi maalia Arsenalin paidassa.