Chelsean hyökkääjä Cole Palmer sanoo, että hänestä on outoa palata ensi viikonloppuna Manchester Cityn kotikentälle.

Palmer, 21, pelaa ensi lauantaina ensimmäistä kertaa Etihad Stadiumilla sen jälkeen, kun hän siirtyi Citystä Chelseaan viime kesänä.

Englannin maajoukkuepelaaja oli edustanut Cityä koko ikänsä, mutta hän lähti seurasta jäätyään vähälle peliajalle.

Palmer on sanonut, että hän ei olisi halunnut jättää Cityä, vaan lähteä vuodeksi lainalle. Manchesterilaisseura kuitenkin ilmoitti, että vaihtoehdot ovat jäädä Cityyn tai siirtyä pysyvästi muualle.

Chelsea lunasti Palmerin 47 miljoonalla eurolla, ja nuorukainen on ollut tällä kaudella yksi lontoolaisten parhaista pelaajista.

Marraskuussa Palmer viimeisteli viime hetken pilkulla illan viimeisen osuman, kun Chelsea ja Manchester City pelasivat 4-4-tasapelin. Lauantaina häntä odottaa tunteikas paluu kasvattajaseuransa stadionille.

– Odotan innolla paluuta Etihadille. Siitä tulee kummallista ja outoa, mutta odotan sitä innolla, ja joukkue odottaa sitä innolla, kommentoi Palmer Athleticin mukaan.

Palmerilta kysyttiin, pitääkö hänen todistaa tasonsa Cityn, entisen työnantajansa, vieraana.

– Kyllä, yritän tehdän niin joka pelissä, joten katsotaan.

– Tulin Chelseaan hakemaan minuutteja ja pelaamaan viikosta toiseen, koska Cityssä sitä ei tapahtunut. Tulin tänne hakemaan mahdollisuuden, ja kiitos siitä seuralle. Minun on vain jatkettava ja nostettava tasoani.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
Where is Cole Palmer's most effective position? 🤔🔵

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!