Liverpoolin Mohamed Salahin, Darwin Núñezin ja Dominik Szoboszlain pelikunto selviää vasta viime hetkellä ennen liigacupin finaalia Chelseaa vastaan.

Kolmikko oli erilaisten vammojen takia sivussa keskiviikkona, kun Liverpool voitti Lutonin Valioliigassa 4-1. Salahilla, 31, ja Núñezilla, 24, oli pientä lihasvaivaa, kun taas Szoboszlai, 23, on ollut jo kolme viikkoa sivussa takareisivamman takia.

Sunnuntaina vuorossa olisi liigacupin loppuottelu Wembleyllä, mutta kolmikon pelikunto oli kysymysmerkki vielä perjantaina.

– Domin, Darwinin ja Mo’n kohdalla on katsottava. Meillä on vielä kaksi päivää, tänään ja huomenna treenit, ja viime hetkellä katsomme, voivatko he olla mukana. Se olisi hienoa, kommentoi Liverpoolin apuvalmentaja Pepijn Linders Sky Sportsin mukaan.

Hollantilaisluotsi vahvisti, että Curtis Jones, Diogo Jota, Trent Alexander-Arnold ja ykkösvahti Alisson Becker ovat varmuudella sivussa finaalista.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🔴⚠️ Pep Ljinders: "Alisson, Alexander-Arnold and Curtis Jones are expected to be out until after the March international break".

"Szoboszlai, Nunez and Salah for the final? We have to really see. We have two more days, we will check".

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!