Arsenal voitti Newcastlen lauantai-iltana Valioliigassa 4-1.

Arsenal on parhaillaan Valioliigassa kolmantena. Sarjakärki Liverpool on kahden pisteen karkumatkalla Arsenalista.

Mikel Artetan miehistö siirtyi onnekkaasti johtoon vartin pelin jälkeen. Newcaste-vahti Loris Karius torjui hienosti Arsenalin yrityksen etukulmasta, mutta Sven Botman siirsi sen jälkeen pallon omaan maaliin.

Ottelun voittomaali syntyi viitisen minuuttia myöhemmin. Maalin edustalle juossut Kai Havertz laukoi pallon ensimmäisellä kosketuksella varmasti vieraiden verkkoon. 2-0.

Arsenal meni menojaan toisella jaksolla. Bukayo Saka sai pallon laidalla, harhautti Newcastlen puolustuksen ja laukoi pelivälineen komeasti takakulmaan. Loistavaa kautta pelaava Saka on tehnyt edelliseen viiteen sarjaotteluun peräti seitsemän maalia.

Jakub Kiwior iski Arsenalin neljännen maalin kulmasta. Joe Willock vastasi Newcastlen ainokaisesta hetki ennen varsinaisen peliajan loppua. Viaplay näytti ottelun.