Aston Villa ja Tottenham kohtasivat toisensa sunnuntaina Valioliigassa.

Tottenham haki vierasvoiton Villa Parkilta peräti maalein 4-0, ja nousi samalla vain kahden pisteen päähän neljännellä sijalla olevasta Aston Villasta. Tottenham on pelannut ottelun Aston Villaa vähemmän.

Ange Postecogloun valmentama Tottenham iski kaksi maalia heti toisen jakson alussa. Pape Sarr lähetti laadukkaan keskityksen maalin edustalle ja boksiin juossut James Maddison viimeisteli pallon maaliin.

Toinen maali syntyi vain muutamaa minuuttia myöhemmin. Tottenham pääsi pallonriiston jälkeen nopeaan hyökkäykseen. Pallo pelattiin Brennan Johnsonille, joka iski vieraiden toisen täysosuman.

Aston Villa joutui pelaamaan viimeiset puoli tuntia vajaalla. Kapteeni John McGinn sai suoran punaisen kortin taklattuaan törkeästi Tottenhamin Destiny Udogieta. Kyseessä oli McGinnille valioliigauransa ensimmäinen punainen kortti.

Son Heung-min ja Timo Werner onnistuivat maalinteossa lisäajalla.