Kyle Walker halusi siirtyä viime kesänä Bayern Müncheniin.

Bayern neuvotteli Manchester Cityn kanssa Walkerin siirrosta, mutta osapuolet eivät lopulta päässeet yhteisymmärrykseen siirtosummasta. 

Walker allekirjoitti Manchester Cityn kanssa viime syksynä uuden jatkosopimuksen. Sopimus pitää laitapuolustajan Manchester Cityssä kesään 2027 saakka.

Walker, 33, on kuulunut tälläkin kaudella Pep Guardiolan luottopelaajiin.

Viime kauden jälkimmäisellä puoliskolla Walker näytti jo menettäneen paikkansa avauskokoonpanossa nuorelle Rico Lewisille, mutta tällä kaudella kokenut laitapuolustaja on saanut mukavasti peliaikaa Guardiolalta.

Rio Ferdinand haastatteli Walkeria Vibe with Five -podcastissaan. Walker ei poissulkenut siirtoa Saudi-Arabiaan, mutta kertoi haluavansa lopettaa uransa kasvattajaseurassaan Sheffield Unitedissa.

– Älä koskaan sano ei koskaan. Siellä maksettavat palkat toimivat luonnollisesti suurena motiivina. Cristiano Ronaldo raivasi tien muille, jotta kaikki siirtyisivät sinne. Jos he houkuttelevat tulevaisuudessakin huippupelaajia sinne, se kehittää samalla Saudi-Arabian pääsarjaa, joten miksen haluaisi siirtyä sinne, Walker mietti.

– Minulle silti Valioliiga on maailman paras sarja, ja siksi haluan pelata täällä niin pitkään kuin mahdollista. Haluan olla täällä niin pitkään kuin jalkani toimivat ja pystyn pelaamaan tietyllä tasolla. Haluaisin lopettaa urani Sheffield Unitedissa. Olin siellä nuoresta saakka ja ehdin pelata vain muutamassa ottelussa ennen siirtoani Tottenhamiin.

LUE MYÖS