Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag sanoo, että hän ei välitä huhuista, jotka ovat tuomassa Englannin päävalmentajaa Gareth Southgatea hänen tilalleen.

Sky Sportsin mukaan Unitedin uusi urheilujohto ei ole tehnyt lopullista päätöstä ten Hagin tulevaisuudesta, mutta tällä hetkellä seura suunnittelee lähtevänsä ensi kauteen hänen kanssaan.

Manchesterilaisseuran osaomistajaksi tullut INEOS pitää kuitenkin Southgatea suuressa arvossa. Maajoukkueen käskyttäjällä on tiettävästi hyvät välit omistajaryhmän keskeisten hahmojen kanssa.

Southgaten sopimus Englannin jalkapalloliiton kanssa on voimassa vuoden loppuun saakka. Hän on johdattamassa ryhmänsä tulevan kesän EM-kisoihin, joissa Englantia pidetään – ainakin brittimediassa – yhtenä suurista voittajasuosikeista.

Southgate itse kommentoi United-huhuja ärtyneesti ja sanoi, ettei ole oikein puhua toisen valmentajan työpaikasta tämän ollessa yhä pestissään.

Ten Hag sanoi, että hän on tottunut Unitedin ja Ajaxin peräsimessä jatkuviin paineisiin ja huhuihin.

– Manchester Unitedissa työskennellessään tietää, että seuran, joukkueen, managerin ja pelaajien ympärillä on aina meteliä ja huhuja. Aina on ongelmia.

– Te (media) tykkäätte puhua siitä, mutta meillä on tietysti erilaisia intressejä, mutta emme keskity siihen. Keskitymme prosessiin, jotta joukkue pelaisi paremmin, jotta pelitapa paranisi. Joten kyllä, en välitä siitä.

– Olin valmentajana Ajaxissa, ja se (paine) oli samanlainen, joten kun työskentelee jalkapallon huipulla, siihen tottuu. Joten me emme välitä, pelaajat eivät välitä, minä en välitä.

Transfer News Live

@DeadlineDayLive
🚨 Erik ten Hag believes he still has time to win over new co-owner Sir Jim Ratcliffe and keep his job as Manchester United manager.

(Source: @RobDawsonESPN)

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!