Preston North Endin keskuspuolustaja Ben Davies on siirtynyt ”pitkäaikaisella sopimuksella” Anfieldille, vahvistaa Liverpool virallisilla kotisivuillaan.

The Athleticin mukaan Liverpool maksaa Daviesista enintään 1,6 miljoonan punnan siirtokorvauksen (noin 1,8 miljoonaa euroa). Preston saa kuitenkin 20 prosenttia Daviesin seuraavasta siirtokorvauksesta, jos Liverpool päättää myydä hänet eteenpäin.

Liverpool on lähettänyt 19-vuotiaan Sepp van den Bergin samalla Prestoniin loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Davies, joka pystyy operoimaan myös vasemman laitapuolustajan tontilla, hankittiin helpottamaan Jürgen Kloppin tämänhetkistä loukkaantumiskriisiä. Pelaajalla ei ole aiempaa kokemusta Englannin korkeimmalta sarjatasolta.

– Olen luonnollisesti iloinen, kun saan olla tässä. Tämä on valtava tilaisuus. Tietysti tämä tuli alkuun vähän yllätyksenä, mutta kun sain koottua ajatukseni, oli edessäni uskomaton mahdollisuus, Davies kertoi Liverpoolin verkkosivuilla.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Ben Davies on pelannut lähes 130 ottelua Mestaruussarjassa. Kuva: Getty Images

25-vuotiaan englantilaispuolustajan sopimus Prestonin kanssa olisi päättynyt kuluvan kauden jälkeen.

Aiemmin tässä kuussa hän oli lähellä siirtyä Celticiin hylättyään Prestonin jatkosopimustarjouksen, mutta Liverpool vei pelaajan skottiseuran nenän edestä lopulta itselleen.

Liverpoolilta voidaan odottaa vielä yhtä topparihankintaa ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

Seura on tiettävästi päässyt sopuun Schalken 20-vuotiaan turkkilaispuolustajan Ozan Kabakin lainasiirrosta, johon sisältyy kookas osto-optio.

Davies kantaa selässään pelinumeroa 28.

Älä missaa hetkeäkään siirtomarkkinoilla, vaan hyppää LIVE-seurantaamme TÄSTÄ!