Englanti voitti torstaina Walesin harjoitusmaaottelussa 3-0 Wembleyllä.

@England
Here it is... your #ThreeLions team for our first home game of the year! 👊

Wales 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿

@Cymru

Englannin kone käynnistyi hitaasti, mutta kotijoukkue siirtyi 25. minuutilla johtoon toisesta maalipaikastaan. Jack Grealishin nappikeskitys tavoitti debytantti Dominic Calvert-Lewinin, joka puski pallon lähietäisyydeltä verkkoon. Maali oli jo Calvert-Lewinin kymmenes tämän kauden aikana, kun seurajoukkuepelit Evertonissa lasketaan mukaan. 1-0.

Dominic Calvert-Lewin has scored with his first ever attempt on goal for the England senior team.

He cannot stop scoring. 🔥

Wales joutui tekemään ensimmäisen vaihtonsa 40. minuutilla, kun loukkaantunut Kieffer Moore jätti kentän. Hänen tilalleen laitettiin Neco Williams.

Tauolle mentäessä Englannilla oli kolme maalintekoyritystä ja Walesilla seitsemän.

Englanti tuplasi johtonsa 53. minuutilla. Kapteenina toiminut Kieran Trippier antoi kierteisen vapaapotkun takatolpalle Conor Coadylle, joka jatkoi pallon suoraan keskityksestä sisään. 2-0.

Conor Coady has scored for England, having failed to produce a single shot in his last 82 league games.

2020 at it again. 🤪

Kotijoukkue laittoi ottelun lopullisesti pakettiin kymmenisen minuuttia myöhemmin. Tyrone Mings nousi kulmapotkutilanteessa omiin korkeuksiinsa ja Danny Ings taituroi pallon hänen puskustaan saksipotkulla maaliin. 3-0.

Englanti pelaa tällä maaottelutauolla myös kaksi kotipeliä Nations Leaguessa, kun se kohtaa Belgian ensi sunnuntaina ja Tanskan ensi keskiviikkona.