Manchester United kohtaa tänään, tiistaina, Mestarien liigassa RB Leipzigin. Panokset ovat valtavat, sillä Leipzig, PSG ja Man United ovat kaikki yhdeksässä pisteessä ennen lohkovaiheen päätöskierrosta. Paul Pogban agentti Mino Raiola häiritsi Unitedin valmistautumista melkoisesti.

Raiolta kertoi Tuttosportin haastattelussa, että hänen suojattinsa Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Paul Pogba on jättämässä Unitedin. Raiolan mukaan Pogban aika Man Unitedissa on ohi. Kommentti on saanut valtavan mediahuomion. Ajankohta ei nimittäin olisi voinut olla huonompi. United pelaa tällä viikolla kaksi koko kauden kannalta elintärkeää ottelua. Leipzig-ottelun jälkeen Valioliigassa edessä on Manchesterin derby Cityä vastaan.

Arvostettu urheilujulkaisu The Athletic tietää kertoa, että Man Unitedin joukkueen sisällä Raiolan kommentit otettiin todella huonosti vastaan. Maanantaina Ole Gunnar Solskjær sekä kapteeni Harry Maguire kertoivat lehdistötilaisuudeessa joukkueen olevan valmis Leipzig-kohtaamiseen ja joukkueen puhaltavan yhteen hiileen.

Vain joitain tunteja myöhemmin Raiolan italialaiselle Tuttosportille antamasta haastattelusta julkaistiin pieni osa, joka ei suoranaisesti vahvistanut Solskjærin työrauhaa tärkeän ottelun alla.

Pogba pelasi West Hamia vastaan täydet minuutit viime lauantaina ja tiistaina Pogballa olisi ilman Raiolan kommentteja ollut varmsti tärkeä rooli. Toki Pogba saattaa olla Raiolan kommenteista huolimatta isossa roolissa tiistaina, mutta selvää on, että Raiolan kommentit aiheuttavat harmaita hiuksia Solskjærille.

Athleticin lähteiden mukaan Unitedin sisällä Raiolan kommentteihin on suhtauduttu turhautuneena ja jopa vihaisesti. Ennen kaikkea kommenttien ajoituksen takia. Pogba ei ole itse ottanut asiaan millään tavalla kantaa. Raiolan kommentteihin ollaan Unitedissa tietyllä tapaa totuttu, mutta nyt ylitettiin jälleen uuden röyhkeyden taso, United-leiristä kuiskitaan.

United ei halunnut kommentoida Raiolan kommentteja Sky Sportsille, mutta selvää on, että Solskjæritlä asiasta varmasti kysytään Leipzig-ottelun jälkeen, kävi ottelussa kuinka tahansa.

LUE MYÖS: