Mason Mount iski terävän vastauksen Toni Kroosin vähätteleviin kommentteihin sen jälkeen, kun Chelsea oli marssinut Real Madridin ylitse Mestarien liigan finaaliin yhteismaalein 3-1 keskiviikkoiltana.

Chelsean ja Real Madridin avauskohtaaminen päättyi Madridissa 1-1-tasapeliin. Ennen joukkueiden toista mittelöä Kroos ilmaisi, ettei kukaan yksittäinen vastustaja olisi koskaan saanut häntä huolestuneeksi ottelun jälkeen.

– Minun 15-vuotisen jalkapallourani aikana, en ole koskaan menettänyt yöuniani [vastustajan takia]. Chelsea näytti Madridissa osaavansa pelata joukkueena, mikä ei yllätä minua, koska heillä on saksalainen valmentaja, kertoi Kroos tiistaina lehdistölle.

Mount, joka pamautti viimeisen naulan Real Madridin arkkuun viisi minuuttia ennen päätösvihellystä Stamford Bridgellä, ei hukannut tilaisuuttaan kuittailla 31-vuotiaalle Kroosille Mestarien liigan finaalipaikan ratkettua.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

ESPN FC

@ESPNFC
Mason Mount didn't forget Toni Kroos' comments 😮

KATSO MYÖS: Eden Hazardin reaktio Chelsean voittoon sai Real Madridin kannattajat suunniltaan – “Mahdotonta hyväksyä”

[readmore from=Chelsea]

– Näin yhden heidän pelaajansa sanovan ennen [keskiviikon peliä], ettei hän menetä yöuniaan kohtaamiensa yksilöiden takia, kertoi Mount CBS Sportsille.

– Mutta joukkueena – heidän on menetettävä yöunensa meidän joukkueemme takia. Laitamme otteluissa niin paljon likoon. Me puolustamme henkemme edestä.

– Sen pystyi huomaamaan siitä, miten vähän annoimme Real Madridille maalipaikkoja. Olemme yhtenäinen nippu ja meidän on jatkettava samaan malliin.

Lähde: Goal